Beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, din subordinea DGASPC Gorj, colindați de Bacio

single 19/12/2019 | 0 Comentarii

Seria evenimentelor organizate la nivelul centrelor din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, continuă. Astăzi, beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, s-au bucurat de un moment special, datorită unor gorjeni inimoși, care s-au gândit să le facă bătrânilor o surpriză chiar în săptămâna dinaintea Crăciunului.

Cunoscutul și îndrăgitul artist Bacio (Mihai Vulpe) i-a colindat pe cei 90 de beneficiari de la Suseni. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de prieteni, oameni cu suflet bun, care le-au dăruit bătrânilor delicioase prăijituri de casă și cozonaci de la „Atelierul cu dulciuri” și „Patiseria Aida”. Programul de colinde a fost pe sufletul celor prezenți, ei răsplătindu-i cu aplauze pe “colindători”. Inițiatorul acestui demers a fost Bacio, el lansând Campania „Singuri de Crăciun”, având drept parteneri Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, „Atelierul cu dulciuri” și „Patiseria Aida”.

”Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, în mod special domnului Mihai Vulpe și doamnei Simona Jugrăvescu. Ne bucurăm că, în prag de sărbători, vin spre noi oameni care doresc să le aducă bucurii beneficiarilor de servicii sociale„ a transmis Diaconescu Laurențiu-Claudiu, directorul D.G.A.S.P.C. Gorj.

Articolul Beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, din subordinea DGASPC Gorj, colindați de Bacio apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki