Boza, în genunchi, la Ministerul Energiei. Camarila PSD Gorj, turbată!

single 05/06/2019 | 0 Comentarii

După ce ieri Ministerul Energiei a emis un document oficial care va duce la revocarea din funcție, în data de 01 iulie a.c., a întregului Directorat al Complexului Energetic Oltenia, astăzi Sorinel Boza s-a înfățișat în fața ministrului Anton Anton, pentru a-și clarifica situația.

În paralel, CEO a emis azi un comunicat mincinos, în care actuala conducere ascunde pierderea de 1.133.531.358 lei, adică 250 de milioane de euro, înregistrată în 2018.

Totodată, Sorinel Boza încearcă prin președintele PSD Gorj, Mihai Weber, să-i înduplece pe partenerii de guvernare de la ALDE, care controlează Ministerul Energiei. De menționat că Weber îi este dator lui Boza pentru zecile de angajări făcute la CEO, în ultima perioadă, la solicitarea camarilei PSD Gorj, și pentru contractele fabuloase acordate firmelor din sfera de influență a noului președinte al PSD Gorj.

Surse din Ministerul Energiei susțin că ministrul Anton Anton nu-și va schimba decizia de revocare din funcții a tuturor membrilor Directoratului.

Vezi articol pe gorjNEWS

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Gorj News

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki