Câini uciși la Bălănești

single 20/07/2020 | 0 Comentarii

Mai multe cadavre ale unor câini fără stăpân au fost găsite de polițiști pe raza comunei Bălănești. Unul dintre ele a fost dus la DSVSA Gorj pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii din Bălănești au depistat în șanțul pentru colectarea apei pluviale de pe marginea drumului județean ce traversează comuna și în liziera pădurii din imediata apropiere, 4 cadavre ale unor câini fără stăpân.

Unul dintre acestea a fost ridicat și trasportat la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

Patrupedele găsite de oamenii legii erau în stare avansată de putrefacție, astfel că necropsia s-a putut face doar la un singur câine.

Medicii veterinari nu au găsit urme de violență sau alte leziuni asupra animalului în urma necropsiei, însă dacă poliția va solicita, se va face și analiza toxicologică de către Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală București.


Ștefănescu Sorin, director DSVSA Gorj 

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Vezi articol pe

Tags: , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki