Concurs de infracțiuni rutiere

single 20/07/2020 | 0 Comentarii

Doi gorjeni au fost depistați  în trafic la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce încălcau flagrant mai multe reguli de circulație. Pe lângă neregulile privitoare la autovehiculele conduse, șoferii se aflau și sub influența alcoolului.

Polițiștii orașului Turceni au identificat în trafic un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Ionești în timp ce conducea un ATV pe raza localității de domiciliu, fără a avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare. În urma verificărilor de rigoare, oamenii legii au  constatat că vehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat. Mai mult, bărbatul nici nu deținea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Testat cu aparatul etilotest, cel în cauză avea o concentrație de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii din Tismana au identificat o situație similară. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate , conducea un moped pe drumul comunal Costeni, fără ca acesta să fie înmatriculat. De asemenea, nici tânărul din Tismana nu poseda dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Mai mult, conducătorul auto avea o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vezi articol pe

Tags: , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki