Cum își salvează Niculina Stoican afacerea cu apă de băut

single 06/05/2020 | 0 Comentarii

Cumperi apa Niculinei Stoican și primești cadou un CD cu muzica ei! Celebra interpretă s-a gândit la un mod inedit pentru a-și salva afacerea cu apă de băut, relatează click.ro.

Cântăreții, care câștigau odinioară bani frumoși din concerte, sunt nevoiți să stea pe tușă din cauza pandemiei. Unii dintre ei au afaceri, dar și acelea se chinuie din răsputeri să reziste. Este și cazul interpretei de muzică populară Niculina Stoican, care deține un business cu apă de băut.

“Fac foarte multe lucruri şi îi mulţumesc vieţii că m-a provocat în fiecare moment. Acum doi ani am demarat un proiect pe care îl consider «tichetul meu de linişte pentru bătrâneţe». La mine, la Isverna (comună în judeţul Mehedinţi), am deschis o fabrică de apă plată, cu fonduri europene. Este un produs bun, cu care mă mândresc, e vorba de apa Linna (n.r. prescurtare de la Niculina), o investiţie a mea, care are în spate multă muncă. E bună şi mă bucur de ea!” declară Niculina Stoican.

Însă, pentru că în această perioadă puține afaceri mai merg strună, solista s-a gândit la o promoție ingenioasă pentru a vinde mai mult. Cei care au cumpărat o sticlă de apă Linna, au primit cadou un CD cu muzica Niculinei Stoican.

“Întreabă de promoția noastră când cumperi Linna. Cumperi Linna și primești 1-CD cu NicuLinna Stoican”, așa sună promoția artistei.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki