Doi gorjeni cu COVID-19 au decedat în ultimele zile

single 20/07/2020 | 0 Comentarii

Doi gorjeni care erau infectați cu noul coronavirus au decedat în ultimele zile. Este vorba de doi bărbați care erau internați în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu și la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. „Ultimele decese a fost înregistrate în data de 20 iulie și 18 iulie a.c. Este vorba despre o un bărbat în vârstă de 66 de ani, internat în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu, ce prezenta și alte afecțiuni precum boală renală cronică, diabet zaharat, insuficiență respiratorie și un bărbat în vârstă de 55 de ani, internat în Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara, ce prezenta și alte afecțiuni precum boală cardio-vasculară și insuficiență venoasă profundă“, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Gorj.

Secțiile de Terapie Intensivă, aproape pline

La nivelul județului Gorj, în prezent, se înregistrează 574 de cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 298 de persoane sunt vindecate și externate, iar 16 persoane au decedat.

„De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5.793 teste, din care 85 sunt în așteptare. Menționăm că datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică“, se mai precizează în comunicatul de presă.

Situația este îngrijorătoare în județul Gorj, pentru că numărul celor care sunt infectați a crescut spectaculos, ia secțiile de Terapie Intensivă sunt aproape ocupate în totalitate.

Articolul Doi gorjeni cu COVID-19 au decedat în ultimele zile apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki