DOVEZI. Dăncilă: MINCINOASĂ, COMPLICE ȘI TĂINUITOARE în cazul micuței Sorina

single 21/07/2019 | 0 Comentarii

Vineri, 21 iunie a.c., imediat după ce Sorina a fost ”extrasă” din familia de la Baia de Aramă care a crescut-o, premierul Viorica Dăncilă spunea așa: „E vorba de un copil. Cu sentimentele copilului nu trebuie să se joace nimeni.” Extrem de pompos, Dăncilă declara oficial că a cerut anchete de la Ministerul Muncii, Ministerul de Interne și Inspecția Judiciară, și că vrea să primească rezultatele acelor anchete până luni, 24 iunie a.c. Mai mult, Dăncilă n-a exclus ca miniștrii care au greșit în acest caz să fie schimbați din funcții! Declarațiile primului ministru sunt disponibile aici și aici.

A doua zi, după extracție, pe contul personal de facebook Viorica Dăncilă ne anunța că a cerut o anchetă în cazul Sorinei, și ne asigura de toată implicarea ei și de sancționarea celor găsiți vinovați.

În aceeași zi de sâmbătă, 22 iunie a.c., Dăncilă mai spunea oficial că ”a cerut corpurilor de control ale Autorității Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție și ale Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială să fie luni dimineaţă, la prima oră, în Dolj şi Mehedinţi, pentru a întocmi un raport amănunţit al situaţiei”.

Duminică, 23 iunie a.c., premierul Dăncilă promite din nou că va lua măsuri dure cu cei care au greșit.

Luni, 24 iunie a.c., Dăncilă nu suflă o vorbă despre rapoartele pe care clamase că le va primi în acea zi. Mai mult, declară, halucinant, că în imaginile cu extracția este vorba, de fapt, de un polițist care se apleacă să ridice fetița care căzuse!!!

Marți, 25 iunie a.c., Dăncilă anunță că a primit rapoarte de la  Ministerul Muncii și Ministerul de Interne, dar, în ciuda promisiunilor din zilele trecute, nu există niciun vinovat. Dăncilă pune capac peste întregul scandal spunând, sec, că ”anchetele vor continua”.

Duminică, 30 iunie a.c., Dăncilă anunță că a doua zi urma să primească ”raportul complet de la Ministerul Muncii”, și că cei vinovați vor fi pedepsiți.

Ulterior, deși s-au înmulțit dovezile care arată că întregul proces de adopție și de certificare a ei în justiție s-a derulat ilegal, Dăncilă n-a mai suflat nicio vorbă în legătură cu cazul micuței Sorina.

Repetăm: faptul că nici Dăncilă și nici vreun alt demnitar din Guvernul României n-au anunțat nici măcar o măsură legală, care să decurgă din acest caz, este inacceptabil într-un stat de drept.

Vezi articol pe gorjNEWS

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Gorj News

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki