Târgul de Sfântul Ilie se va desfășura online!

single 17/07/2020 | 0 Comentarii

Festivalurile tradiționale organizate în comuna Polovragi în fiecare an se vor desfășura de această dată online. Restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus au determinat organizarea evenimentelor exclusiv în spațiul virtual.

Vestitul târg de Sfântul Ilie se desfășoară anul acesta tot on line. Dacă până acum puteam să mergem la cel mai mare târg organizat la nivel național, în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus  putem admira și cumpăra produsele comercianților online.

Fotografiile  cu produse vor fi încărcate  pe pagina de facebook Nedeia de Sfântul Ilie și Primăria comunei Polovragi. Pentru ediția din 2021 se va ține cont de cei care participă online anul acesta și trimit fotografii cu produsele oferite spre vânzare.

Începând de vineri 17 iulie 2020 puteți să vizitați pagina de Facebook a Primăriei comunei Polovragi, Nedeia de la Polovragi și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  Gorj pentru a vedea ce obiecte puteți achiziționa. Cumpărătorii au posibilitatea să își aleagă de aici produse de calitate.

Pentru Festivalul național de folclor Cheile Oltețului s-au înscris 20 de participanți. Festivalul va fi deschis on line cu un recital susținut de câștigătorii ediției 2019: Manasiescu Mălina, Șandru Ioana și Alexandru Marin. Festivalul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Polovragi.

Membrii juriului Festivalului Național de Folclor Cheile Oltețului, Ediția a II-a, sunt Gabriela Rusu-Păsărin în calitate de președinte al  juriului, renumita interpretă de muzică populară din Sibiu, Rodica Popa-Comăniciu și Emilia Drăgotoiu-Nanu, interpret muzică populară din Gorj.

Evenimentele în intregime vor fi promovate pe paginile de Facebook ale instituțiilor organizatoare si ale ansamblurilor participante.

Vezi articol pe

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki