Trei inculpați din arestul Poliției Gorj, infectați cu SARS-CoV-2, după ce au fost transportați în județul Argeș

single 21/07/2020 | 0 Comentarii

Trei bărbați care se aflau arestul Poliției Gorj s-au infectat cu noul coronavirus și au fost transferați, săptămâna trecută, la Spitalul penitenciar Jilava. Ancheta epidemiologică a scos la iveală faptul că ar fi contactat virusul după ce au fost transferați pentru probleme judiciare la Penitenciarul Mioveni, unde au stat în celula cu un deținut bolnav de COVID-19.

La nivelul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au fost luate măsuri pentru efectuarea dezinfecției spațiilor. Conform unor informații, cei trei inculpați au fost transferați pentru o procedură judiciară în județul Argeș, unde au stat în celulă cu o persoană care a fost depistată, ulterior, cu COVID-19. Cele trei persoane s-au reîntors în arestul IPJ Gorj, iar ancheta epidemiologică a arătat că au fost contacți direcți ai colegului de celulă din Argeș.

Acestea se află în arest preventiv din luna mai. Cei trei arestați sunt acuzați într-o anchetă derulată de către polițiștii din Vâlcea.

Articolul Trei inculpați din arestul Poliției Gorj, infectați cu SARS-CoV-2, după ce au fost transportați în județul Argeș apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki